У Володимирі-Волинському змагалися державні службовці

30-го травня на базі спортивного комплексу Володимир-Волинського міського центру фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх” відбулося урочисте відкриття обласної спартакіади “Здоров’я” серед державних службовців.
Цього року в спартакіаді взяли участь 15 команд державних службовців, які представили різні райони.
Із початком змагань команди привітали начальник управління освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Володимир-Волинської міської ради, голова міської організації Партії “Європейська солідарність” Вячеслав Петрук та перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук.
До програми спартакіади включено змагання з волейболу, шашок, шахів, міні-футболу та настільного тенісу. Учасники отримали заряд бадьорості, оптимізму, а також продемонстрували свої спортивні вміння та навики.
Оргкомітет, судді й тренери пильнували за відбором і формуванням команди для участі у фінальному етапі спартакіади, яка представлятиме наш регіон. Спортсменів, які продемонстрували найкращі результати, нагороджено медалями та дипломами.
Спартакіада традиційно проводилась з метою зміцнення здоров’я державних службовців, їх залучення до занять фізичною культурою і спортом, пропаганди здорового способу життя.