Сергій Кошарук наполягає на виділенні житла для учасників АТО у Ковелі

Ковельська міська рада на чолі з міським головою Олегом Кіндером відмовляється придбати житло для родини загиблого в АТО Олександра Артемука.
Депутат Ковельради від фракції «Солідарність» Сергій Кошарук вважає це неприпустимим.
Як повідомляє видання «Район.Ковель», на початку пленарного сесійного засідання Ковельської міської ради, яке відбулося 23 травня, зайшла мова за придбання житла для малолітньої доньки сержанта 51-ї механізованої бригади, ковельчанина Олександра Артемука, який разом з іншими бійцями загинув 22 травня 2014 року на Донеччині, під Волновахою. Йому було лише 36. Указом Президента України від 04.06.2015 року нагороджений медаллю «Захиснику Вітчизни» (посмертно).
Запит депутати не підтримали, а міський голова, «батьківщинівець» Олег Кіндер назвав намагання депутатів допомогти родині загиблого спекулюванням на чужому горі.
Сергій Кошарук все-таки наполіг на можливості розглянути придбання квартири для доньки героя за кошти з місцевого бюджету. На його думку, варто обговорити варіант купівлі житла у будинку для учасників АТО, знаючи здатність Олега Кіндера переконувати будівельників, не треба чекати наступного року, а вже братися до роботи.
Попри те, що у сесійному залі знову зчинився крик, запит Сергія Кошщарука таки підтримали: 26 депутатів натиснули на кнопку «За». Не голосували лише троє – мер Олег Кіндер, секретар міської ради Віра Федосюк та голова депутатської фракції ВО «Батьківщина» Василь Дудка.