У центрі Луцька відбулася акція “Напиши лист мамі”

У неділю, 12 травня, активісти волинської «Солідарності» на центральній площі Луцька провели акцію «Напиши лист мамі». Перехожі лучани та гості міста мали унікальну можливість написати листівки своїм матерям, які вже за кілька днів надійдуть до адресатів.
«Для волинської «Солідарності» святкування Дня матері стає вже гарною традицією, оскільки ми проводимо таку акцію другий рік поспіль. Приємно, що лучани, а особливо їхні діти дуже позитивно сприймають нашу ініціативу та долучаються до написання побажань своїм матусям», – розповів голова молодіжного крила волинської «Солідарності» Олександр Новак.
За його словами, написано майже п‘ять десятків листівок, які поштою розійдуться Волинською, Рівненською та Житомирською областями.
«В цифрову епоху дуже приємно отримувати листівки написані від руки звичайною поштою, а не електронні, які миттєво можна надіслати через соціальні мережі. Для багатьох дітей, які взяли участь у заході, це була, напевно, перша листівка власноруч написана та відправлена», – зауважив Олександр Новак.