Ковельська районна «Солідарність» привітала з 80-річним ювілеєм місцеву активістку

Нещодавно голова Ковельської  районної ради ,  член фракції Партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність»  Андрій Броїло разом з головою ветеранської організації району Валентиною Січкар та консультантом із суспільно-політичних питань Ковельської районної організації  Партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» Оленою Приймак завітали до Галини Степанюк – голови ветеранської організації  Радошинської сільської ради, яка святкувала свій 80-річний ювілей.

Галина Олексіївна – чудова людина, любляча бабуся та активний громадський діяч, талановитий самодіяльний керівник, голова первинної ветеранської організації села Радошин.

«Я пишаюся тим, що в нашому районі живуть такі люди як Ви! Саме на Вашу долю випали складні повоєнні роки, а потім – розбудова сільського господарства, становлення місцевого самоврядування. Ви постійно працюєте з людьми і завжди допомагаєте їм, живете їхніми проблемами. Низько вклоняюсь та висловлюю Вам сердечну вдячність за Вашу самовіддану працю, людяність та доброту. Довгих і щасливих років життя!» – наголосив Андрій Броїло та вручив ювілярці від районної влади Почесну грамоту з нагоди ювілею та за активну громадську діяльність в житті організації.

До привітань приєдналася і консультант із суспільно-політичних питань Ковельської районної організації  Партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» Олена Приймак, яка окрім щирих побажань здоров’я, добра, миру, вручила ювілярці подарунки.

IMG_20181119_164322

IMG_20181119_164009

IMG_20181119_163655