У Локачах вітали кращих працівників сільського господарства

У районному будинку культури Локач зібралися кращі аграрники, ветерани праці, молоде покоління хліборобів, аби разом відзначити професійне свято – День працівників сільського господарства.

Хліборобів  Локачинського району вітали  голова райдержадміністрації, член фракції БПП «Солідарність»  Віктор Дудечко,  голова районної ради Володимир Мазурок, директор департаменту агропромислового розвитку Волинської облдержадміністрації Юрій Горбенко тощо.

Звертаючись до присутніх, Віктор Дудечко відзначив, що Локачинський район – це аграрний край, тож саме від роботи кожного працівника сільського господарства залежить його розвиток та процвітання. Велика дяка і шана керівникам, які проявляють активну громадську позицію, беруть активну участь в зміцненні та підтримці соціально-економічних проектів у громадах району.

Під час урочистого зібрання кращих працівників галузі району було нагороджено подяками голови райдержадміністрації та почесними грамотами районної ради, галузевими та профспілковими відзнаками.

Урочистість супроводжувалось святковими експозиціями  сільських рад району, які демонстрували багатство рідної землі, вправність та вигадливість наших аграріїв.

До музичних вітань долучились вихованці та викладачі районного будинку культури, музичної школи, районного та сільських будинків культури.

2 (1)

3

5 (1)

 За інформацією сектору з питань внутрішньої та інформаційної політики Локачинської райдержадміністрації