Депутат від «Солідарності» – інструктор міжнародного рівня

Завідувач Ківерцівським відділенням Волинського центру екстреної медичної допомоги, депутат, член депутатської групи «Солідарність» у Ківерцівській районній раді Анатолій Каленюк постійно вдосконалює професійний рівень і навчає своїх колег.

Анатолій Каленюк

Нещодавно на базі симуляційного Центру «TESIMED» при Тернопільському медичному університеті інструктор Асоціації Парамедиків Литви Рітіс Малашаускас і завідувач Ківерцівським відділенням ЕМД Анатолій Каленюк провели 40-годинний тренінг «Професійна робота парамедика при травмі».

Своїм досвідом вони поділилися з працівниками служби екстреної медичної допомоги Хмельницької, Сумської та Тернопільської областей. Після закінчення тренінгу Анатолій Каленюк отримав посвідчення інструктора міжнародного рівня.

Тепер для того, щоб пройти курси з надання екстреної медичної допомоги при травмі за європейськими стандартами, не обов’язково їхати за кордон. Волинський Центр екстреної медичної допомоги має свого професійного інструктора, – Анатолія Каленюка – який охоче передає свої знання і вміння колегам. Сприяє підвищенню фаховості медиків і участі в різноманітних обласних, всеукраїнських та міжнародних змаганнях.

 

За інформацією газети «Волинь»