Вчителі приймали вітання від волинських партійців

Щорічно в першу неділю жовтня в Україні відзначають своє професійне свято педагоги – наші наставники та провідники у безмежному вимірі знань та науки. Представники Локачинської, Любешівської та Старовижівської районних організації Партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» привітали вчителів із прийдешнім святом.

2 жовтня в Локачинському районному будинку культури відбулися урочистості з нагоди професійного свята педагогів. Вітав винуватців свята голова Локачинської РДА, член фракції «Солідарність» у Локачинській районній раді Віктор Дудечко.

Локачі 1

«Професія вчителя є унікальною, осяйною, тією, що дозволяє людству відтворювати себе в наступному поколінні. Бути учителем – велике мистецтво й щоденна жертовна праця. Адже лише цю професію обирають серцем і залишаються вірними їй на все життя. Саме люди цих професій закладають фундамент і світогляд майбутніх поколінь.»

Кращих педагогів відзначили грамотами Локачинської районної державної адміністрації. Святковим дарунком освітянам став концерт, в якому взяли участь вихованці районного Будинку школяра

Локачі 3

Локачі 2

В актовому залі селищного Будинку культури відбувся захід, де зібралося чимало освітян. Зі щирими словами вітань до вчителів звернулися, зокрема, селищний голова Олег Кух, голова Любешівської районної ради, член фракції «Солідарність» у Любешівській райраді Петро Нагорний. Кращих фахівців нагородили грамотами, дипломами та подяками різних рівнів. Звучали українські пісні, а на завершення заходу – «Многая літа»!

Любешів 2

Любешів 1

Любешів 3

DSC_0003

Вітали вчителів і в Старій Вижівці. Під час святкового концерту з вітальними словами до присутніх звернулися депутати від Партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність». Зокрема, голова Старовижівської районної державної адміністрації Анатолій Бринчук, голова районної ради Юрій Кудацький та начальник відділу освіти Валентина Яриніч. У рамках заходу за сумлінну працю на освітянській ниві найкращих педагогів району нагородили грамотами Міністерства освіти. Окрім того, для винуватців свята провели святковий концерт.

DSC_0015

DSC_0045