Ратнівщина вирішила, як відзначатиме День Незалежності

Голова Ратнівської районної державної адміністрації, член фракції «Солідарність» у Ратнівській райраді Андрій Харлампович провів засідання організаційного комітету з відзначення в районі 27-ї річниці незалежності України.

6f31a96f82a525fcca7d0a1f53c2d9ce_XL

24 серпня Україна відзначатиме головне державне свято – День Незалежності. Аби його святкування в нашому районі пройшло гідно та організовано – підготовку до цього дня розпочато заздалегідь. 

Отож, під час засідання організаційного комітету обговорили робочий план та сценарій урочистостей, присвячених Дню Незалежності України.

У програмі свята – святкові богослужіння у храмах району, молитва за Україну, спортивні змагання «Козацькі забави», виставка-ярмарок сільськогосподарської продукції, виставка-продаж народних умільців, етнографічне свято «Поліська хата гостями й піснями багата», урочистості, концерт гурту «Тріода» та Назара Савко. 

Також на засіданні оргкомітету погодили пропозиції до урочистої церемонії підняття Державного Прапора України з нагоди Дня Державного Прапора України.

Джерело:

Відділ внутрішньої та інформаційної політики

Ратнівської райдержадміністрації