Ратнівський район відзначив День визволення від від німецько-фашистських загарбників

15 липня Ратнівський район відзначив День визволення від німецько-фашистських загарбників. Участь у заходах, присвячених цій події, взяв, зокрема, голова Ратнівської райдержадміністрації, член фракції «Солідарність» у Ратнівській райраді Андрій Харлампович.

Screenshot_7

Представники влади, керівники установ, організацій та підприємств району, громадськість поклали квіти до Обеліска Слави та на Братські могили. Панахиду за загиблими визволителями краю відслужив митрополит Володимир-Волинський і Ковельський Володимир та духовенство району.

Screenshot_3

Screenshot_4

Screenshot_6

Screenshot_1

Screenshot_5

«Сьогодні ми віддаємо данину поваги тим, хто героїчно боронив рідну землю зі зброєю в руках та самовіддано працював у тилу, вшановуємо пам’ять тих, хто загинув, визволяючи наш район від нацистських окупантів. Ми в неоплатному боргу перед тими, хто стояв до останнього на передовій і за лінією фронту, для кого шлях на війні завершився під скромними обелісками і кому судилося повернутися з неї живим. Шануємо і пам’ятаємо всіх, хто захищав нашу землю від німецько-фашистських загарбників, і пишаємося героями, які сьогодні відстоюють нашу незалежність і захищають нас кожен день. Бажаю всім захисникам нашої Батьківщини, їх родинам та всім жителям району здоров’я, добробуту, тепла й затишку, оптимізму і здійснення найзаповітніших мрій.

Нехай квітне і розвивається наша рідна ратнівська земля, а життя кожної родини буде наповнено радістю, благополуччям і впевненістю у завтрашньому дні!» – звернувся до громадськості Андрій Харлампович.

Відділ внутрішньої та інформаційної

політики райдержадміністрації