Забезпечення шкіл, автобус та ремонт клубу: що хвилює жителів Турійщини

Голова Володимир-Волинської районної державної адміністрації, член фракції «Солідарність» у Володимир-Волинській районній раді Наталія Василець спільно з заступницею голови Володимир-Волинської районної ради Аллою Мельник, головою Турійської РДА Орестом Василишиним та головою Оваднівської сільської ради Сергієм Панасевичем провели виїзний прийом громадян у населених пунктах Гайківської сільської ради Турійського району.

DSC_0306

DSC_0320

Під час візиту присутні відвідали об’єкти соціальної сфери – школу та дитячий садочок села Гайки, де поспілкувалися з освітянами, ознайомились із матеріально-технічною базою та першочерговими проблемами закладів, які потребують вирішення. Особливу увагу звертали на підготовку до впровадження нового Державного стандарту початкової освіти, зокрема, матеріального забезпечення приміщень, у яких навчатимуться першокласники.

До слова, зараз у ЗОШ І–ІІ ступенів села Гайки навчається 56 дітей. Ще двадцятеро малюків відвідують дитячий садок.

DSC_0300

Велелюдним був прийом громадян у селі Ягідне. Місцеві жителі бідкаються відсутністю автобуса, який би курсував у їхнє село, тож і прийшли до представників влади з проханням вирішити це питання. Голова Оваднівської сільської ради Сергій Панасевич пояснив, що на цей маршрут оголошений тендер, який відбудеться наприкінці місяця. Вже в липні ця проблема буде вирішена.

DSC_0288

DSC_0312

Також жителі Гайківської сільради піднімали питання ліквідації несанкціонованого сміттєзвалища та ремонту приміщення клубу.

Усім, хто прийшов на прийом представників влади, надали вичерпні роз’яснення щодо порушених питань.

За інформацією офіційного сайту Володимир-Волинської районної ради