Запрошуємо волинян долучитися до відзначення Дня Європи

Волинський обласний осередок Партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» запрошує волинян разом відзначити День Європи, долучившись до акції «Україна.Європа.Солідарність».

У суботу, 19 травня, від 13:00 на Театральному майдані міста Луцьк партійці чекатимуть усіх охочих запалити власну зірку на карті Європи. Так, ви зможете показати, в яких європейських країнах побували чи ще плануєте відвідати. Буде чудова нагода поспілкуватися з любителями подорожей країнами ЄС та зробити яскраві фото на фоні банера-карти Європи з власною з зіркою!

Відзначимо День Європи разом!

32367059_606463559716875_169416922020970496_n

Довідково:

День Європи для України – це день спільних із європейською спільнотою цінностей. На цей час свято набуває для нашої країни особливої ваги, адже Україна зробила свідомий вибір у бік інтеграції із Європейським Союзом – найбільшим інтеграційним утворенням на континенті. За можливість йти цим шляхом сотні українців віддали свої життя під час Революції Гідності на Євромайданах по всій країні.

Важкі та непопулярні реформи, які почала реалізовувати наша держава протягом останніх років наочно, а не декларативно, демонструють вірність європейським цінностям свободи та демократії. Ці зусилля були оцінені нашими європейськими партнерами – у червні 2017 року українці отримали право подорожувати Європейським Союзом без віз.