Волинська «Солідарність» навчалася у Тернополі

Упродовж двох днів, 10 та 11 травня, в місті Тернопіль відбувався «Форум для місцевих лідерів». Ініціювали захід Тернопільська територіальна організація Партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» та Національний Демократичний Інститут (NDI). Участь у заході взяли шестеро представників Волинської територіальної організації Партії: Наталка Ткачук, Наталія Мацюк, Тетяна Каліш, Юлія Левчук, Марія Тетюрко та Олександр Новак.

DSC_0877

DSC_0995

Упродовж двох днів учасники форуму обговорювали питання налагодження ефективної роботи партійних осередків та їх розвитку, політичну ситуацію в країні, взяли участь у цікавих тренінгах із прийняття рішень та експериментах із налагодження комунікації всередині політичних структур. Окрім того,  детально ознайомилися з інструментом визначення громадських настроїв «Ваша думка».

DSC_0901

DSC_0900

DSC_0924

DSC_0910

Також форум дав чудову можливість обмінятися думками з колегами з ГО «Солідарна молодь» стосовно нових ініціатив організації.

DSC_0937

DSC_1011

DSC_0968

DSC_0884

«Перш за все, хочу подякувати Національному Демократичному Інституту за таку можливість, яку нам сьогодні надав цей фонд, для того, щоб ми могли налагоджувати роботу всередині Партії, комунікувати між собою. Радий, що ми можемо спільно обговорювати актуальні теми, шукати вирішення проблем, які постають перед Партією на сучасному етапі», – зазначив керівник ГО «Солідарна молодь» на Волині Олександр Новак.

«Досить цікаво було перейняти досвід колег із інших областей, почути історії успіху місцевих осередків Партії. Насправді, з досвіду однопартійців можна почерпнути багато корисного для роботи своєї місцевої організації. Не менш цікаво було працювати в групах над вирішенням різноманітних завдань, із якими рано чи пізно матиме справу кожен місцевий осередок. Окрім нових знань, цей форум приніс цікаві знайомства та чимало вражень. Тренінг став ще однією цеглинкою в побудові сильної команди «Солідарності», – поділилася враженнями прес-секретар Волинської ТОП Юлія Левчук.

Волинська обласна організація Партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» щиро дякує усім, хто  долучився до організації тренінгу. Це був чудовий захід!