На Волині – вибори в Торчинській ОТГ

Сьогодні, 29 квітня, жителі Торчинської селищної об’єднаної територіальної громади обирають тих, хто керуватиме громадою та виводитиме її на новий рівень розвитку. Так, понад шість тисяч виборців оберуть голову ОТГ та сформують її депутатський склад.

Нагадаємо, до Торчинської об’єднаної територіальної громади ввійшло десять населених пунктів: Торчин,  Білосток, Горзвин, Буяни, Усичі, Усичівські Будки, Веселе, Верхи, Садів, Кошів.

О 8:00 запрацювали всі вісім виборчих дільниць. Станом на 12:00 свій вибір вже зробили орієнтовно 25 % жителів громади – 1555 осіб. Виборчий процес проходить без порушень.

18762360_1551791874855673_916605889_n

Партія «Блок Петра Порошенка «Солідарність» бере активну участь у цій виборчій гонці. Ми висунули та підтримуємо гідних кандидатів на перемогу з великим управлінським досвідом, із мудрим та професійним підходом до справ, відкритих до спілкування з громадою, готових працювати над вирішенням її нагальних проблем.

Спонукаємо жителів об’єднаних територіальних громад прийти на дільниці і зробити усвідомлений вибір на користь людей, спроможних здійснити позитивні зміни!

Закликаємо виборців не спокушатися на підкупи, не вірити провокаціям та наклепам на адресу наших кандидатів зі сторони опонентів! Ми йдемо до перемоги разом та чесним, прозорим шляхом!

Пам’ятайте, один день голосування вирішує подальшу долю кожної громади та її жителя!

«Для активного та якісного розвитку територіальних громад надзвичайно важлива думка кожного жителя. Президент надав колосальні повноваження та можливості управління на місцях, тож потрібно максимально скористатися шансом збудувати успішну громаду! Спонукаємо виборців до усвідомленого голосування в Торчинській ОТГ», – звернувся до виборців голова Волинської обласної організації Партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» Роман Романюк.

До слова, об’єднані територіальні громади створили внаслідок реформи децентралізації у всіх областях України в березні 2016 року. Усього в країні налічується 665 ОТГ, після виборів 29 квітня кількість об’єднаних територіальних громад збільшиться до 705.