Суд прийняв рішення у позові ДФСників проти підприємства Петра Нестерука

Головний окружний адміністративний суд Волинської області поставив крапку у позові Головного управління ДФС у Волинській області щодо арешту коштів на рахунку ТОВ «Полісся Трейд», учасником якого є голова фракції «Солідарність» у Луцькій міській раді Петро Нестерук.

Screenshot_1

В окружному адміністративному суді Волинської області розглянули справу за позовом Головного управління ДФС у Волинській області щодо арешту коштів на рахунку ТОВ «Полісся Трейд». Сторона підприємства вбачає в позові ДФСників певні ознаки політичних мотивів. Так, адвокат Павло Черніка зазначив: «Рішення про проведення перевірок ініційоване політичною силою «УКРОП», отож, є політично мотивованим, тому що стосується учасника Товариства, який є депутатом Луцької міської ради від іншої політичної сили».

Заслухавши аргументи обох сторін, суд вирішив зупинити провадження у справі щодо арешту рахунків ТзОВ «Полісся Трейд» та скасувати наказ про проведення перевірки до того часу, поки не розглянуть скаргу підприємства на Головне управління ДФС у Волинській області, яке мало намір вкотре влаштувати перевірку.

Детальніше – у сюжеті «Сфера.ТВ»:

Нагадаємо, понад рік Головне управління Державної фіскальної служби у Волинській області під керівництвом політичної сили «УКРОП», разом із підконтрольними йому ЗМІ «Під Прицілом», «Волинські новини» та «Аверс», займаються переслідуванням бізнесу Петра Нестерука та тиском на його родину.

Так, упродовж цього часу, окрім численних перевірок, вилучень документів та майна ТОВ «Полісся-Трейд» фіскальною службою, названі вище засоби масової інформації не втомлюються відверто поливати Петра Нестерука та його родичів брудом. Черговий інцидент відбувся 20 березня. Після чого голова Луцької міської організації Партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність», голова фракції «Солідарність» у Луцькій міській раді Петро Нестерук заявив про відкрите переслідування його сім’ї та його особисто.

За інформацією медіакомпанії «Сфера.ТВ»