Андрій Покровський подарував мультиборд луцькій школі

Навчальні процеси у школах Луцька стануть не такими одноманітними – у закладах хочуть запровадити інноваційну систему навчання з використанням інформаційних панелей (так званих мультибордів). Забезпечення шкіл такою технікою ініціював член фракції «Солідарність» у Луцькій міській раді Андрій Покровський.

Розуміючи, що навчальні заклади потребують оновлення, Андрій Покровський за власні кошти придбав мультимедійну дошку у Луцьку спеціалізовану школу І–ІІІ ступенів № 1. «Без інновацій та сучасних технологій у наших школах прогресивного руху освіти вперед та здобуття знань ми не отримаємо. Ми провели деякі дослідження, вивчили ситуацію навколишніх міст та країн і зрозуміли, що маємо дати такі інновації, такі технології в школи, щоб діти були якомога більше зацікавлені в здобутті знань та отриманні певного матеріалу», – зазначив меценат.

Screenshot_4

Робота з мультибордом робить процес навчання цікавішим та продуктивнішим не лише для школярів, але й для вчителів. Адже з’являються нові способи подачі інформації. Днями новий підхід до навчання протестували у Луцькій спеціалізованій школі І–ІІІ ступенів № 1.

«Я дітям стараюся подати матеріал так, що інформатика – це не окрема наука, а те, чим вони постійно користуються. Ми використовуємо все, що відбувається в їх житті, плюс до всього – вчимося правильно використовувати комп’ютер для того, щоб полегшити собі життя», – розповіла про власний досвід занять із дітьми вчителька інформатики Наталія Корнійчук.

Screenshot_3

Зважаючи на те, що така інновація виправдала надії депутата, Андрій Покровський запропонував внести зміни до Комплексної програми розвитку міста та передбачити додаткове фінансування на придбання інтерактивних панелей у кожну школу Луцька. Це дасть потужний старт для модернізації шкільної освіти в обласному центрі Волині.

Детальніше – у сюжеті медіакомпанії «Сфера-ТВ».

Джерело:

«Сфера-ТВ»