На Волині навчали втілювати актуальні реформи

Упродовж двох днів, 16 та 17 квітня, на Волині відбулася серія тренінгів на тему «Децентралізація влади та інші актуальні реформи. Місцеве самоврядування». Тренер Ярослав Максимчук розповів депутатам, членам Партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» та працівникам місцевих осередків Партії більше про медичну, освітню та пенсійну реформи, а також про чи не найбільш масштабну та актуальну для України реформу децентралізації влади.

DSC_0622

DSC_0616

DSC_0619

Учасники тренінгу мали можливість отримати доступну інформацію про актуальні реформи, почути про досвід інших областей та країн у їх впровадженні, поділитися власним досвідом. Між тренером Ярославом Максимчуком та учасниками занять виникали жваві діалоги та досить цікаві дискусії.

DSC_0618

DSC_0623

DSC_0596

DSC_0587

DSC_0563

«Поговоримо про реформи, які в Україні вже розпочалися, деякі – на початковому етапі. Ці реформи стосуються майже кожного з нас, тому нам потрібно принаймні розуміти, чого нам чекати від цих реформ, у чому будуть відбуватися зміни. Я зосереджуся на основних речах, які зараз актуальні і яким, чомусь, мало хто приділяє увагу. Сподіваюся, ви отримаєте відповіді на деякі свої питання», – зазначив тренер Ярослав Максимчук.

DSC_0617

20180416_105611

DSC_0565

«Волинь сьогодні переживає досить цікаві часи змін. Процес реалізації реформ в Україні та на Волині зокрема триває динамічно і без упину. Чотири реформи, про які розповів Ярослав Максимчук, докорінно змінять нашу сталу систему медицини, освіти, управління на місцях, пенсійну систему. Інформація, яку ми отримали, однозначно повинна бути донесена на місця, адже сьогодні кожна з цих реформ – надзвичайно важлива та актуальна. Важливо всіма можливими способами доносити до населення основні тези про ці реформи, допомогти людям вникнути в їх суть. Знання і розуміння тих процесів, які сьогодні відбуваються – це головне», – зазначив голова Волинської обласної організації Партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» Роман Романюк та закликав доносити отримані під час тренінгу знання кожному, хто ще має сумнів у ефективності запроваджених реформ.

DSC_0651

DSC_0655