Депутат облради просить ремонту ратнівських доріг

Голова фракції «Солідарність» у Волинській обласній раді Володимир Бондар хоче, аби у селі Здомишель Ратнівського району відремонтували дороги. Запит із цього питання депутат озвучив сьогодні, 4 квітня, під час 19-ї сесії Волинської обласної ради.

За словами Володимира Бондаря, до нього, як до депутата обласної ради, звернувся сільський голова села Здомишель щодо питання ремонту вулиць та доріг комунальної власності. На території Здомишельської сільської ради в постійному користуванні облавтодору розташована земельна ділянка, яка використовується для заготівлі піщаної суміші для потреб Ратнівського району. Така діяльність автодору завдає збитків дорожньому покриттю. Голова сільської ради 20 лютого цього року звертався до Волинської обласної ради з проханням проведення ремонту доріг, однак його досі не провели.

«Прошу включити вказані дороги до переліку доріг, ремонт яких можливо здійснити 2018 року за рахунок коштів, передбачених субвенцією державного бюджету місцевим бюджетам», – звернувся до депутатів Володимир Бондар.

Запит обранця громади підтримали 59 депутатів обласної ради.