Рожищенський ЦНАП надав населенню майже дванадцять тисяч послуг

Голова Рожищенської районної державної адміністрації, голова фракції «Солідарність» у Рожищенській районній раді Інна Гайворонська підбила підсумки роботи Центру надання адміністративних послуг за минулий рік.

Відділ «Центр надання адміністративних послуг» райдержадміністрації забезпечує надання 67-ти видів адміністративних послуг через адміністраторів шляхом їх взаємодії із суб’єктами надання адміністративних послуг. За 2017 рік громадянам загалом надали 11 тисяч 688 адміністративних послуг, що на 2 528 послуг більше, ніж у 2016 році.

Найбільшу частину від загальної кількості наданих послуг, а це 52 %, становлять послуги районного відділу Держгеокадастру; 37 % становлять послуги відділу державної реєстрації райдержадміністрації; 11 % – послуги інших установ та організацій.

Новина 3_Слайд 20

Від надання адміністративних послуг протягом 2017 року до районного та місцевого бюджетів Рожищенщини надійшло понад 500 тисяч гривень.

У приміщенні Центру працюють державні реєстратори нерухомого майна, юридичних та фізичних осіб-підприємців та державний кадастровий реєстратор. Один раз на тиждень свої послуги для громадян надають представники Луцького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Із минулого року працівники Центру працюють в Єдиному держаному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, Реєстрі речових прав на нерухоме майно. Минулого року відділ державної реєстрації надав 3 тисячі 511 послуг. За надані послуги до державного та  районного бюджетів  надійшло 393 тисячі 400 гривень.