Інна Бігун поспілкувалася з жителями Камінь-Каширщини

Днями керівниця фракції «Солідарність» у Камінь-Каширській міській раді, голова Камінь-Каширської районної організації Партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» Інна Бігун здійснила виїзний прийом громадян.

28511258_10212210898489856_81503485_n

Депутат поспілкувалася з жителями сіл Стобихівка та Карасин. До Інни Бігун зверталися з питаннями виплати субсидій та компенсацій, надання пільг, будівництва нового приміщення загальноосвітнього навчального закладу, нестачі пенсій тощо. Батьки юних карасинців та стобихівців нарікали на труднощі в поданні документів на отримання паспорта громадянина України для своїх дітей.

Кожен, хто звернувся до Інни Бігун, отримав відповідні роз’яснення по суті звернення, за результатами прийому підготовані доручення щодо вирішення питань структурним підрозділам відповідно до компетенції.

Окрім того, спільно з начальником служби у справах дітей Камінь-Каширської РДА та Карасинським сільським головою Інна Бігун відвідала три родини, які перебувають у складних життєвих обставинах. Із цією категорією громадян провели відповідну профілактичну роботу.