Петро Нестерук організував екскурсію для луцьких школярів

Голова Луцької міської організації Партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність», депутат, член фракції «Солідарність» у Луцькій міській раді, меценат Петро Нестерук організував для школярів поїздку в літературно-меморіальний музей імені Лесі Українки, що в Колодяжному.

Учні декількох луцьких шкіл, які перемогли в літературному конкурсі, побували на малій батьківщині видатної поетеси Лесі Українки та відвідали садибу, де свого часу жила поетеса. Захід був присвячений 147-й річниці з Дня народження Лесі Українки. 

«Дуже приємно зазначити, що саме в цьому навчальному році під патронатом депутата Луцької міської ради Петра Нестерука відбувається міський конкурс творчих робіт ессе на тему “Леся Українка – видатна Українка. Понад двадцть учнів луцьких шкіл долучилися до написання творів. Як винагорода – поїздка до Колодяжного», – каже вчитель української мови та літератури КЗ ЛНВК І-ІІІ ступенів № 7 природничий ліцей Людмила Гуцаленко.

Петро Нестерук зазначає, що з радістю долучився і до підтримки конкурсу, і до організації поздки дітей у Колодяжне.  «Це діти, які народжені вже в незалежній Україні, тож хочеться в них як можна більше вселяти патріотизм. Це наш фундамент, тож потрібно допомагати йому всім, що в наших силах», – зазначив Петро Нестерук.

Меценат заходу запевняє, що і надалі продовжуватиме втілювати в життя подібні соціальні проекти. 

Джерело:

Сфера-ТВ