Волинська «Солідарність» із гостинцями навідалася до бійців

Від початку бойових дій на Сході України Волинська територіальна організації Партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» почала активно допомагати їх учасникам як безпосередньо на лінії фронту, так і демобілізованим. Продовжуючи волонтерську місію Партії, активістка Ярослава Гвоздецька днями відвідала бійців та передала їм гостинці від Волинської ТОП.

IMG_3897

IMG_3892

Часто бійці звертаються до партійців із проханнями забезпечити хоча би необхідний мінімум. Захисники потребують речей, що стосуються облаштування та укріплення позицій. Партія зазвичай з радістю відкликається на такі прохання та передає все, що в її силах.

Цього разу Волинська обласна організація Партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» підтримала 93-тю окрему механізовану бригаду. Зокрема позиції на лінії розмежування неподалік Докучаєвська, іншими словами, «нуль» території операції об’єднаних сил.

Командири взводів цієї бригади просили забезпечити солдатів сокирами, лопатами, кірками, цепами на бензопили, а також наборами інструментів для ремонту техніки, оскільки такими речима забезпечені не всі.

IMG_3894

«Ми підійшли до цього прохання з розумінням та закупили все, про що просили бійці. Подбали й про мінімальний комфорт солдатів – привезли для них теплі та робочі рукавиці, шкарпетки тощо. Звичайно, ми не змогли оминути того, що нашим героям бракує домашньої їжі. Тож вирішили порадувати їх різними смаколиками. Не забули й про головний делікатес справжніх українських козаків – сало», – розповіла Ярослава Гвоздецька.

IMG_3902

IMG_3896

IMG_3912

«Цікаво було поспілкуватися з командиром взводу з позивним Архангел. Я  вражена мужністю та витримкою характеру бійців, які кожного дня оберігають наші кордони від окупантів, забезпечуючи нам мирне небо над головами та спокійний сон у затишних домівках», – поділилася враженнями від поїздки на Схід активістка.

IMG_3913