У Старій Вижівці запрацював ЦНАП

Учора, 19 лютого, в Старій Вижівці відбулося урочисте відкриття центру надання адміністративних послуг. Привітав присутніх на заході з цією подією голова Волинської територіальної організації Партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» Роман Романюк.

_DSC0048

На відкритті ЦНАПу також були присутні голова обласної державної адміністрації Володимир Гунчик, голова районної державної адміністрації Анатолій Бринчук, голова районної ради Юрій Кудацький.

На цей час повністю завершені ремонтні роботи, Центр облаштовано меблями та новою, сучасною комп’ютерною технікою, забезпечено системами відеонагляду, звукозапису розмов адміністраторів ЦНАП з суб’єктами звернень, а також системами протипожежної охорони.

_DSC0039

Зараз Центр надає орієнтовно 75 різноманітних адміністративних послуг. Серед них: реєстрація речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень, реєстрація бізнесу, а також низку послуг пов’язаних із земельними питаннями.

Найближчим часом планують завести в ЦНАП послуги Старовижівської селищної ради, надавати адміністративні послуги соціальної сфери, а також послуги органів місцевого самоврядування (приписка, виписка тощо).

Послуги надаватимуть на першому поверсі. Вони стануть зручними для кожного жителя громади, зокрема, для людей із обмеженими фізичними можливостями. Окрім того, у ЦНАПі обладнали дитячу зону, що полегшить його відвідування батькам із маленькими дітьми.

DSC00566

DSC00580

Присутні на відкритті представники влади привітали старовижівчан із появою нового, сучасного Центру, в якому забезпечені належні умови для ефективного надання найнеобхідніших адміністративних послуг населенню та бізнесу в комфортних умовах.