«Солідарна молодь» зустрілася з депутатами Бундестагу

17 лютого у «Відкритому Офісі» Партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» у Києві відбулася зустріч із депутатами німецького парламенту Карстеном Кьорбером та Крістофом Бернстієлем. Участь у заході взяв Голова Волинського обласного відокремленого підрозділу ГО «Солідарна молодь» Олександр Новак.

27867480_1860753090889202_4267230448450292958_n

Депутати Бундестагу представляють Партію «Християнсько-демократичний союз» – правлячу політичну силу Німеччини, на чолі якої стоїть канцлер Ангела Меркель.  Під час зустрічі з парламентарями обговорили політичну ситуацію в Німеччині, проблеми безпеки в Європі, участь молоді в політичному житті, особливості залучення жінок у політику.  Карстен Кьорбер та Крістоф Бернстієль поділилися своїм досвідом ведення виборчої кампанії під час нещодавніх парламентських виборів у Німеччині. Представники Партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» окреслили сучасну політичну ситуацію в Україні, а також особливості врегулювання конфлікту на Сході України та вирішення проблеми анексії Криму. Крім того, представники ГО «Солідарна молодь» розповіли про діяльність молодіжної організації Партії, її проекти та міжнародну співпрацю.

«На сучасному етапі Німеччина є головним партнером України у Європейському Союзі, тому зустріч із представниками правлячої партії цієї країни була хорошою можливістю обмінятися досвідом та визначити пріоритетні напрями співпраці між нашими політичними силами. Зі свого боку, мені було цікаво отримати інформацію від депутатів Бундестагу про особливості залучення молоді до виборчих кампаній. Сподіваюся, що плідна співпраця між ХДС та БПП продовжуватиметься і надалі» – зазначив Олександр Новак.

DSC_0639