Волинська «Солідарність» назвала кандидатів на перемогу у виборах

24 грудня на Волині відбудуться вибори у Затурцівській сільській об’єднаній територіальній громаді. Також проведуть додаткові вибори в Голобській селищній та Зимнівській сільській ОТГ. Партія «Блок Петра Порошенка «Солідарність» висунула достойних, чесних, досвідчених кандидатів на перемогу у виборчій гонці, які виведуть громади на якісно вищий рівень життя та зроблять їх успішними!

001_15

Днями Волинська обласна організація Партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» провела партійні збори. Участь у них взяли керівник Волинської ТОП Роман Романюк, керівники районних організацій Партії на Волині, члени Партії, кандидати у депутати місцевих рад, на посаду сільського голови.

Волинська ТОП «Блок Петра Порошенка «Солідарність» висунула потужних, найбільш рейтингових, найперспективніших кандидатів на перемогу в виборах в ОТГ. Зокрема, на посаду голови Затурцівської сільської ОТГ Партія висунула Богдана Степановича Пруса. Окрім того, волинська «Солідарність» підтримує на виборах до Затурцівської ОТГ 16 із 22 кандидатів у депутати.

Під прапорами «Солідарності» і за активної підтримки Партії на вибори у Зимнівській ОТГ йдуть четверо кандидатів у депутати з чотирьох.

Також Партія висловлює свою підтримку активним та авторитетним господарникам – кандидатам, які братимуть участь у виборах у Голобській ОТГ як самовисуванці. Серед них: Василь Миколайович Кондратюк, Юрій Миколайович Юрчик, Володимир Вікторович Ришко.

Віримо в успіх наших кандидатів під час виборчої гонки, в їх перемогу та прогресивну діяльність на благо громади після обрання на відповідні посади!