На Волині – фотовиставка, присвячена Героям

Із ініціативи голови Камінь-Каширської РДА, члена фракції «Солідарність» у Камінь-Каширській міській раді Валерія Дунайчука у районі створили фотовиставку «Честь. Незламність. Мужність». Її урочисте відкриття відбулося 13 жовтня у районному Будинку культури.

t_1_3cb4e3778f32a2fa055af45a61b7bc53_xl

Цей захід зібрав чимало людей. Серед присутніх – керівництво району, військовослужбовці, волонтери, представники громадських організацій, батьки та рідні учасників АТО, громадськість, ЗМІ. Майже два десятки портретів воїнів АТО, які проживають на Камінь-Каширщині, були представлені широкому загалу.

По праву відкрив фотовиставку Валерій Дунайчук: «Пишаюся тим, що спільно з міським, сільськими головами, сектором із питань внутрішньої та інформаційної політики апарату райдержадміністрації, відділом культури райдержадміністрації вдалося втілити в життя такий хороший задум, – зазначив Валерій Савович. – На світлинах цієї виставки – обличчя наших краян, мужніх патріотів, захисників України. Вони щодня пишуть героїчні сторінки вітчизняної історії. Дозвольте щиро подякувати Вам, дорогі воїни, за те, що бездоганно виконуєте свій обов’язок перед Батьківщиною. Слава Вам і хвала!»

За рішенням керівника виконавчої гілки влади в районі фотовиставка «Честь. Незламність. Мужність» відвідає кожен заклад освіти та культури району.

«Ми повинні знати своїх Героїв і на їхніх подвигах виховувати підростаюче покоління, адже від цього, в першу чергу, залежить авторитет українського воїнства. Кількість портретів, що включені у виставку, не є фіксованою. Ми будемо поповнювати її новими обличчями», – наголосив Валерій Дунайчук.

Джерело:

офіційний сайт Камінь-Каширської РДА