На Камінь-Каширщині вітали працівників освіти

У Камінь-Каширському районному будинку культури відбулися урочистості з нагоди Дня працівників освіти. За доброю традицією педагоги відзначають його в першу неділю жовтня. Вітання корифеям педагогічної справи висловив зокрема голова Камінь-Каширської РДА, член фракції «Солідарність» у Волинській обласній раді Валерій Дунайчук.

Окрім того, до вітань долучилися члени Партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» Маріанна Журавель, Інна Краснюкевич, Віктор Мисік, Світлана Козловська та Ірина Савчук.

Розпочався захід із патріотичного флешмобу, який для своїх колег-педагогів спільно з дітьми організували працівники закладів дошкільної освіти району.

5

«Бути вчителем – велике мистецтво та щоденна наполеглива праця. Цю професію обирають серцем і залишаються вірними їй на все життя. Освітня галузь району рік за роком піднімається на вищу сходинку. І в цьому ми найперше завдячуємо вашій наполегливій праці, творчому пошуку, багатогранному таланту, відданості обраній справі», – зазначив у своєму вітальному слові голова райдержадміністрації Валерій Дунайчук.

6

Під час святкового заходу чимало освітян району нагородили почесними грамотами та подяками.

9

8

3

2