Для крухиничівських дошкільнят відкрили оновлений садочок

Днями в селі Крухиничі Локачинського району відбулося свято – після двох років реконструкції відкрили відновлений дошкільний навчальний заклад «Зернятко». Ця довгоочікувана подія стала справжнім святом для дітвори та їх батьків.

8f37d38783a38a0cd56de0d6399a8604_xl

Для  вісімнадцяти діток цього дня відчинилися двері довгоочікуваного садочка. Розділила радість із жителями села перший заступник голови райдержадміністрації, член партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» Наталія Сафронова. Зі щирими словами вітань вона звернулася до присутніх на відкритті садочка. Наталія Сафронова особливо відзначила роль громади у відновленні роботи дитячого садка та подякувала за допомогу і підтримку всім причетним до такої важливої і значимої справи.

Батьки майбутніх вихованців зізналися, що сьогодні вони щасливі не менше, як їх діти, бо збулася спільна мрія, до якої вони йшли не один рік – старе приміщення перетворилося на сучасний дитячий садочок зі світлими кімнатами та комфортними меблями.

В урочистій концертній програмі взяли участь маленькі вихованці дитячого закладу, а також  учні НВК «Локачинська ЗОШ І–ІІІ ступенів-гімназія».  Після закінчення урочистостей гості мали змогу оглянути затишне приміщення дошкільного закладу.

Батьки задоволені, а в дитячих очах не згасає іскринка щастя, адже вони отримали свій «дім радості», де будуть навчатися, виховуватися, спілкуватися з однолітками і успішно готуватися до навчання у школі.