Резервісти Ківерцівщини вирушили на військові навчання

Сьогодні, 29 серпня, з Ківерцівського військового комісаріату військової частини мста Володимир-Волинський вирушила команда резервістів.

new-36003

Мета служби у військовому резерві – планомірна підготовка резервістів для комплектування Збройних сил України та інших військових формувань особовим складом у мирний та воєнний час шляхом набуття та підтримання на належному рівні вмінь і навичок за відповідною військово-обліковою спеціальністю.

«Ми повинні кожен раз бути готовими до захисту України. Ці збори надзвичайно необхідні. Моє переконання у тому, що кожен чоловік у випадку потреби повинен знати, де його зброя і що він повинен робити», – зазначив перший заступник голови Ківерцівської райдержадміністрації, член Ківерцівської районної організації Партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» Юліан Таранчук. Він подякував хлопцям за патріотизм та сумлінне виконання військового обов’язку.

«Здори триватимуть тридцять днів. Удосконалити навички відповідно до своїх військово-облікових спеціальностей вирушили колишні бійці та новобранці з різних населених пунктів району», – наголосив районний військовий комісар Дмитро Ковальов.