Луцьк – із «Променем» у серці

Депутат Луцької міської ради з фракції «Солідарність», меценат, бізнесмен Андрій Покровський підготував лучанам чудовий подарунок до Дня Незалежності. 24 серпня в обласному центрі Волині відбулося відкриття реконструйованого розважального закладу «Промінь».

dscf8221

Робота над оновленням розважального центру тривала з 2014-го року, а побачити результат тривалої кропіткої роботи лучани та гості міста мали змогу в День Незалежності.

Сотні лучан зібралися на проспекті Грушевського в очікуванні на відкриття «Променя». Всіх цікавило лише одне запитання: що ж там, за червоною стрічкою, яка відділяла від світла нового «Променя».

dscf8227

dscf8215

dscf8289

dscf8285

dscf8224

dscf8250

dscf8212

Чимало людей доклали своїх зусиль, щоб створити цей розважальний центр. Головний архітектор проекту «Промінь», заслужений архітектор України Андруш Бідзіля висловив свою враження від відкриття розважального центру. «Я радий, що в Луцьку з’явився такий об’єкт. Можу сказати, що подібного в Україні немає. Я щиро радий, що був причетний до втілення цього проекту».

dscf8252

Із вітальним словом до лучан звернувся співзасновник розважального центру «Промінь», депутат Луцької міської ради з фракції «Солідарність» Андрій Покровський.

«Сьогодні ми святкуємо 26-ту річницю нашої з вами незалежності. Будемо відверті, ми пройшли нелегкий шлях. Але кожна перепона робила нас сильнішими, мудрішими, давала змогу усвідомити, наскільки вагома незалежність у нашому житті. Сьогодні ми стаємо свідками ще однієї важливої події в житті міста – відкриття розважального центру “Промінь”. Подібні об’єкти для мене – це не прсто бізнес, це – приклад для наших співвітчизників, які сьогодні проживають за кордоном, як не змогли побороти безробіття, неправду, складнощі життя і обрали для себе еміграцію. От таким людям я хочу показати, що і в Україні,  на нашій землі, ми можемо жити по-європейськи, ми можемо працювати і відпочивати так, як це робить Європа», – поділився думками мовець.

dscf8260

Словами подяки Андрій Покровський згадав про покійного Луцького міського голову Миколу Романюка. «Від самого початку складання концепції реконструкції “Променя” він вболівав за цю справу і допомагав мудрими порадами. Завдяки цьому мені було простіше долати перепони на шляху до втілення проекту. Цього дня я висловлюю Миколі Ярославовичу слова подяки за те, що він робив для нашого міста», – висловився співзасновник розважального центру «Промінь».

«Для мене “Промінь” – це моя особиста відповідальність перед моїм рідним містом, у я кому я народився. Адже я, маючи певні можливості і певні статки, перш за все, ставлю пріоритетом інтереси свого дому, свого міста. Для мене важливі відгуки лучан, для мене важливо, аби вони були радісними. Я хочу розбудовувати Україну та Луцьк», – сказав Андрій Покровський.

dscf8239

dscf8202

Меценат побажав усім миру, добра, щастя і злагоди та вирушив перерізати святкову стрічку. Зрештою, після того, як «Промінь» урочисто «розпакували», сотні лучан ринули в приміщення, аби на власні очі побачити те, чого чекали від 2014-го року.

dscf8269

dscf8272

dscf8205

dscf8278

dscf8265

dscf8248

Суперсучасний інноваційний розважальний центр «Промінь» почав своє нове життя. Своїм гостям тут відкриє свої двері кінотеатр, концертний хол, боулінг, більярд, дитяча зона, майстерня краси для дітей, перший у Луцьку сервіс краси та найсмачніші ресторани і кафе.  У «Промені» діятиме найбільша на західній Україні кібер-спортивна арена. Саме тут є п’ятдесят потужних комп’ютерів, величезні екрани, академія кібер-спорту з відомими тренерами. «Промінь» підготував для своїх гостей розваги та частування на будь-який вік і смак.

dscf8290

dscf8292

Відзначення відкриття оновленого розважального центру продовжилося святковим концертом. Під час дійства розігрували різноманітні призи від «Променя», а ввечері лучан та гостей міста вітали з Днем Незалежності зіркові гості «з променем у серці». Свої пісні дарували Соня Кей із її супер хітом «Зоряний саундтрек», фіналістка телевізійного шоу «Голос країни» Віра Кекелія та надзвичайно талановитий український співак Alekseev, який своїми піснями підкорює музичні рейтинги. Окрім того, на завершення дійства влаштували видовищне лазерне шоу.

На згадку про відкриття «Променя» лучанам залишилася маса подарунків, яскравих фото, приємних вражень та й, зрештою, сам розважальний центр, який привітно запрошує лучан та гостей міста на гостину.