Приклад депутата «Солідарності» надихає володимирчан

28 липня, напередодні відзначення дня міста, перший заступник Володимир-Волинського міського голови Ярослав Матвійчук та голова ради голів ОСББ Володимира-Волинського, депутат міської ради, голова фракції політичної партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» Григорій Цаль-Цалко нагородили голів ОСББ, які, за рішенням комісії перемогли в конкурсі на звання кращих голів ОСББ та ЖБК міста.

dscn5136-300x225

Варто зазначити, що Григорій Цаль-Цалко був одним із першим активних жителів міста, хто зумів переконати мешканців багатоквартирних будинків створювати ОСББ. Йому довірили очолювати одночасно три такі об’єднання, а тепер він постійно ділиться досвідом із новачками у цій справі. депутат ініціював прийняття програми підтримки ОСББ у місті, а також став одним із тих, хто втілив у життя ідею проведення конкурсу серед голів ОСББ Володимира-Волинського.

Переможців визначали у чотирьох номінаціях: «Привабливий будинок», «Затишний двір», «Охайний під’їзд», «Енергоефективний будинок». Переможця в кожній із номінацій визначали, своєю чергою, за чотирма критеріями: стан фасаду будинку, стан цоколя, козирка і тамбура, стан входу в підвал; чистота подвір’я, його озеленення та освітлення; стан дитячих майданчиків; чистота та освітлення в під’їзді, його косметичний стан, стан поштових скриньок, впровадження енергозберігаючих заходів.

За рішенням членів комісії, у номінації «Енергоефективний будинок» переможцем стала голова ОСББ «Мрія» Людмила Власюк (Ковельська, 132/1,132/2). В номінації «Охайний під’їзд» перемогу здобула голова ОСББ «Олімпійський» Ольга Лазар (Ковельська, 104). Перемога в номінації «Затишний двір» дісталася голові ЖБК «Ювілейний» Людмилі Камінській (Ковельська, 134), а в номінації «Привабливий будинок» найбільш гідною перемоги визнали голову ЖБК «Сєвєр – 13» Клавдію Василець.

dscn5151-300x225

Ярослав Матвійчук та Григорій Цаль-Цалко привітали їх із днем міста, вручили Подяки Володимир-Волинського міського голови, квіти та грошові премії в сумі тисяча гривень кожному з переможців.

dscn5144-300x225