Депутат від «Солідарності» порушив проблеми жителів Шацького району

Днями відбулася чергова сесія Шацької районної ради. Під час засідання розглянули низку важливих для району та його жителів питань. Свої запити озвучив депутат від Партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» Сергій Сидорук.

hoai-vorbereiten-der-vergabe-848x480

Перший запит депутата був скерований до райдержадміністрації. Він стосувався організації маршрутних перевезень. У селі Мельники Шацького району вже два місяці не курсує громадський транспорт. Це неприпустимо. Особливо в літній період. Отож, Сергій Сидорук закликав колег розібратися з цією проблемою.

Ще один запит був скерований до Волинського обласного територіального відділення антимонопольного комітету – завідувачу сектором національної комісії по здійсненню державного регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг Волинської області. Стосувався він підключення житлових будинків на новому масиві в селі Мельники до лінії електромережі. Мельниківці ще ще у квітні зібрали документи на дозвіл про підключення та подали до «Волиньобленерго», однак відповіді не отримали досі.

Окрім того, було порушене питання про публічність, гласність та прозорість діяльності органів місцевого самоврядування (це, зокрема, стосується оприлюднення обговорень, рішень сільських рад на сайтах, відповідно до Закону України «Про доступ до публічної інформації»).

Депутат  сподівається на невідкладне вирішення кожного питання. Особливо важливо на часі – громадський транспорт у селі Мельники та підключення жителів цього ж наседеного пункту до лінії електропередач. Адже для ці речі необхідні для повноцінної життєдіяльності жителів вказаного села.