Ковель відсвяткував 499-ту річницю

У неділю, 2 липня, ковельчани відсвяткували 499 річницю рідного міста. Вітали Ковель із днем народження і члени фракції «Солідарність» у Ковельській міській раді.

dsc_0106

Розділити радість свята до Ковеля прибули делегації з різних країн: Польщі (міста: Хелм, Легіоново, Бжег Дольний, Ленчни, гміна Бабошево), Литви (Утена), Німеччини (Барзінгхаузен). Чимало колег приїхали й з України – ковельських міст-партнерів Буча (Київська область), Сміла (Черкаська область), Нікольське (Донецька область), а також Володимир-Волинський і Нововолинськ. Серед присутніх також були представники Ковельської Фракції «Солідарність».

dsc_0091

«Я бував у різних містах України, Європи та світу, однак жодне не зрівняється з Ковелем. Наш Ковель – незвичний та своєрідний водночас. Де б я не був – серце все одно належить Ковелю і повертає мене сюди. Це моя мала Батьківщина – джерело сили та натхнення», – каже голова ковельської «Солідарності» Сергій Кошарук.

Продовження свята відбувалося на центральній площі міста. Зібралося безліч ковельчан та госте. Усі розважалися та веселися. Уже традиційно в парку імені Лесі Українки було багато атракційних, кулінарних забав для дітей та дорослих.

А ввечері святкового настрою ковельчанам додавав виступ гурту «Антитіла», Олега Скрипки та оркестру «НАОНІ».