У Володимирі відкрили дитячий майданчик

1 червня, у День захисту дітей,  у Володимирі-Волинському відкрили другий дворовий  спортивний майданчик зі штучним покриттям. Він розташований поміж будинків 101, 103 та 105, що на вулиці Ковельській.

imag1866

Ініціатива створення такого майданчика для занять різними видами спорту належить депутату міської ради від фракції «Блок Петра Порошенка «Солідарність» Валерію Зінкевичу, який не лише сприяв будівництву, а й допомагав власними коштами. А сьогодні для дітвори він передав спортивний інвентар.

Облаштування двору розпочали восени минулого року. На проведення робіт з асфальтування та встановлення майданчика кошти надійшли з держбюджету та міської казни.

imag1858

До проведення толоки неодноразово долучався голова міської організації партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» Сергій Микало з родиною, адже проживають у одному з будинків у цьому квадраті. За його ініціативи навесні у дворі було висаджено березову алею, проведено прибирання. Сьогодні він долучився до урочистостей, якими супроводжувалось офіційне відкриття майданчика.

На відкриття прибули міський голова Володимира-Волинського зі своїми заступниками, народний депутат від 19 округу. Відкриття спортивного поля ознаменувалось також першим футбольним матчем між його новими господарями та командою НВК №3.