Влада Каменя-Каширського перевірила стратегічно важливі об’єкти водного господарства

Указом Президента України від 18 березня 2003 року в Україні закріплене професійне свято – День працівників водного господарства. Його відзначають щорічно в першу неділю червня. Цього року професійне свято піклувальники водних ресурсів відзначають 4 червня.

dsc_0254

Учора, 25 травня, голова райдержадміністрації, член фракції «Солідарність» у Волинській обласній раді Валерій Дунайчук, начальник Волинського обласного управління водних ресурсів Ростислав Кравчук, виконувач обов’язків начальника управління водного господарства району Валентин Оксенюк, міський голова Василь Бондар та представники ЗМІ відвідали стратегічно-важливі об’єкти Камінь-Каширського району. Зокрема, делегати оглянули відновлені джерела в урочищі Дубецьк та на озері Озюрко, а також відвідали Полицівську насосну станцію, яка наповнює водою водосховище у селі Брониця.

dsc_0253

dsc_0244

«Важко переоцінити значення води для всього живого на Землі. Хочу зауважити, що Камінь-Каширщина славиться своїми водними ресурсами. На території району – 22 озера та протікає три річки. Приємно, що працівники водного господарства, лісівники, громади докладають максимум зусиль, аби створити затишні куточки, котрі потім приносять користь і задоволення населенню. Районна влада повсякчас підтримує такі ініціативи та сприяє їх реалізації. Ми усвідомлюємо, що сьогодні вода є одним з найбільш важливих стратегічних ресурсів, бо саме її достатня кількість в необхідних об’ємах, якість та чистота є не лише запорукою процвітання краю, а й його безпеки», – спілкуючись із представниками ЗМІ, зазначив Валерій Дунайчук.

dsc_0213