У Луцьку пролунав останній дзвінок

Голова Волинської територіальної організації партії Блок Петра Порошенка «Солідарність» Роман Романюк долучився до свята останнього дзвоника у рідній ЗОШ №25.

img_8276

Цьогоріч луцька школа випускає два одинадцяті класи, тож провести їх у дорослий світ, а також відсвяткувати закінчення навчального року зібралось чимало вихованців та батьків школи. Завітав на свято й очільник обласної «Солідарності» Роман Романюк. До слова, вже кілька років він голова піклувальної ради рідної школи, ЗОШ №25, а тому буває в закладі не лише на свята. До того ж, другий клас саме у цьому навчальному закладі закінчив цьогоріч його старший син.

img_8265

«Мені приємно бачити знайомі обличчя, а також очі випускників. Здається, ще не так давно й я був таким, як вони і вирішував, ким хочу бути», – розповідає Роман Романюк. За його словами протягом років школа змінювалась й зараз має хорошу матеріально-технічну базу, а головне – професійних вчителів, які невтомно працюють, аби виховати справжніх Людей.

img_8300

Тож не дивно, що почалась урочиста лінійка з гімну та хвилини мовчання за випускниками, які загинули в АТО…

img_8324

Директор школи Віктор Цейко привітав присутній зі святом та вручив грамоти і подяки найкращим учням та переможцям конкурсів й олімпіад.

img_8379

З вітальним словом звернулись з батьки випускників, а також їх наставники-вчителі.

В свою чергу випускники не приховували радість, адже випускний – це крок у доросле життя, де всі дороги перед тобою відкриті.

img_8445

Тож разом з батьками вони станцювали свій прощальний вальс та пішли на останній урок за шкільними партами.

 img_8425