На Волині «Солідарність» долучилася до святкування Всесвітнього дня вишиванки

Всесвітній день вишиванки святкують у всіх куточках нашої держави. 18 травня до відзначення цього дня долучилися і представники партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» на Волині.

goroxivska

Сьогодні, у День вишиванки, збираючись до громадської приймальні партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність», голова Володимир-Волинської міської організації партії Сергій Микало одягнув вишиванку. Так само урочисто вбралася до школи його онука Настуся.

mikalo

«У нас багато вишитих речей у домі. Переважно це рушники, якими стараємось прикрасити усі кімнати, вишивка на них підібрана у колір інтер’єру. Вважаю, що в Україні ніколи вишиванка не вийде з моди, а це мистецтво лише розвиватиметься і ставатиме масовим. Такі тенденції можемо спостерігати вже декілька останніх років. Саме так навчаю свою онуку. Вона вже чітко розуміє, що вишиванка – символ українства, неповторний атрибут кожної української родини, який можна використовувати і на свята, і в повсякденному житті», – розповідає Сергій Микало.

Цього ж дня у Районному будинку культури селища Любешів відбувся святковий концерт, присвячений Дню вишиванки та пройдешньому Дню матері. На святі були присутні і представники депутатської групи БПП «Солідарність» у Любешівській районній раді.

unnamed

Exif_JPEG_420

Exif_JPEG_420

Ковельська міська організація партії БПП «Солідарність» із нагоди Дня вишиванки вручила повітряні кульки учням п’ятого класу ЗОШ І–ІІІ ступенів № 5. До слова, на навчання діти прийшли в урочистому вишитому вбранні, як і самі представники БПП.

kovel-shkola

18575566_800788076763163_454519661_o

 Голова фракції «Солідарність» у Маневицькій районній раді Ігор Дерлюк долучився до відзначення Дня вишиванки.

manevichi

manevichi

Працювали у вишиваному вбранні представники партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» і в решті районів області, зокрема: Горохівському, Камінь-Каширському, Локачинському, Любешівському, Маневицькому, Рожищенському, Старовижівському та Шацькому.

goroxivska

goroxivska

k-kash

lokachinska-rop

lyubeshivska-rop

stara-vizhivka

shack