У Луцьку організували спортивне свято для поціновувачів здорового способу життя

Спортивний клуб «Plaza» організував свято для поціновувачів здорового способу життя. Захід відбувся у  у СК «Plaza», що на Рівненський, 127. Повідомляє Район.Луцьк.

Майже шість місяців тому за сприяння голови Луцької міської організації БПП «Солідарність» Петра Нестерука спортивний клуб «Plaza» відкрив свої двері для любителів спорту. Спортивний клуб – це проект, який успішно розвивається та має багато соціальних ініціатив, спрямованих на благодійність.

43_img_4800

За словами депутата Луцької міськради Петра Нестерука, такі заклади як «Plaza» мають на меті розвивати спортивну культуру лучан і тим самим сприяти тому, щоб жителі міста були здоровими. «Хочеться розвивати спорт, щоб була здорова нація, щоб спортсмени ставили перед собою цілі і перемагали. Я завжди підтримував та буду підтримувати розвиток спорту у нашому місті», – зазначив Петро Нестерук.

46_img_4809

Так, на свій невеликий ювілей, клуб подарував десять абонементів для спортсменів. У такий спосіб, за словами Василя Петрищака, хочуть підтримувати та стимулювати розвиток професійних єдиноборств у місті.

Окрім цього, на всіх гостей свята чекала цікава програма. Зокрема, вихованці боксерської школи, яка діє у «Плазі» продемонстрували вміння триматися на рингу, провівши боксерський матч зі спортсменами з міста Рівне. Загалом на присутніх чекало багато видовищних змагань між спортсменами та розіграш призів серед гостей свята. До слова, не обійшлося і без цінних подарунків, адже під час свята у клубі розігрували призи, абонементи та спортивне харчування.

10_img_4678

Також усі охочі могли самостійно придбати абонементи на відвідування спортзалу зі знижкою у 30 %.