Володимир-волинські активісти долучилися до благодійності

Напередодні Великодня представники Володимир-Волинської територіальної організації БПП «Солідарність» разом із небайдужими громадянами передали територіальному центру соціального обслуговування населення Володимир-Волинської райдержадміністрації орієнтовно півтисячі пасок.

Смачні свіжі паски потрапили на столи одиноких людей похилого віку, які перебувають на повному утриманні у стаціонарному віддленні терцентру, а також до тих, які проживають у власних домівках, але не мають нікого з рідних та самостійно не можуть підготуватися до свята.

До виготовлення та роздачі пасок долучилися підприємці, фермери та соціальні працівники. До організації цієї доброї справи задіяли орієнтовно півсотні благодійників. Серед них – представники партії Блок Петра Порошенка «Солідарність»: депутат від політичної сили у Волинській обласній раді Валерій Діброва (надав благодійну допомогу стареньким жителям сіл П’ятидні і Хрипаличі), члени партії Олександр Малеончук та Богдана Кінах (допомогли отримати паски одиноким непрацездатним громадянам у місті Устилузі та селі Рогожани), а також депутат Володимир-Волинської міської ради фракції партії БПП «Солідарність» Андрій Принда, який традиційно опікується Селецькою сільською громадою.