На Волині відкрили новий дитсадок

У житті жителів села Уховецьк днями відбулася довгоочікувана та радісна подія – після реконструкції урочисто відкрили дитячий садочок «Сонячний промінчик». 

Цього дня чекали впродовж тривалого періоду, адже ще з 90-х років минулого століття будівля дошкільного закладу стояла пусткою. Завдяки злагодженій роботі різних гілок влади та місцевої громади нині дитсадок має свою твердопаливну котельню, енергозберігаючі вікна, новеньке обладнання та меблі. Сьогодні тут забезпечені комфортні умови для виховання та навчання дітей. Відкриття ДНЗ – це приклад співпраці влади в інтересах створення належних умов для дітей.

cb-1796826013015261198953621801608862o

У святковій церемонії відкриття садочка взяли участь: голова облдержадміністрації Володимир Гунчик; голова районної ради, член фракції Блок Петра Порошенка «Солідарність» Андрій Броїло; голова райдержадміністрації Віктор Козак; сільський голова Володимир Демидюк; депутати фракції Блок Петра Порошенка «Солідарність» , керівництво та  члени Ковельської районної організації партії та жителі села, представники батьківської спільноти.

Гості свята побажали тепла і затишку в дитячому садочку, малечі – успіхів і перших перемог у здобутті освіти, адже діти – це наше майбутнє.

1492612628_30835

Зі словами вітання виступив голова районної ради Андрій Броїло. Він зазначив, що всі довго чекали на цю подію. Тепер діти перебуватимуть під опікою, наглядом і  любов’ю вихователів. Відкриття дошкільного навчального закладу – свято не лише для дітлахів, а й для батьків, адже кожен із них мріє про достойне майбутнє свого чада. Від тієї підготовки, яку дошкільнята отримають зараз, значно залежить те, з якими знаннями вони прийдуть до школи, та якими фахівцями стануть у  майбутньому.

Після гучних оплесків усіх охочих запросили оглянути заклад. Приміщення садочка наповнилося дитячим щебетом. Дійство закінчилося в гостинних стінах дитсадка, де кожен міг помилуватися затишними дитячими кімнатами.