Андрій Покровський закликає переобрати міську раду

Депутат Андрій Покровський попросив депутатів підтримати звернення до Верховної Ради України щодо невідкладного розгляду питання призначення позачергових виборів Луцького міського голови. Про це інформує Конкурент.

За словами Андрія Покровського, в міській раді склалась ситуація, в якій частина депутатського корпусу обрала нового секретаря. Його ж попередник вважає рішення про дострокове припинення своїх повноважень незаконним і оскаржує його в суді. Про це він заявив 23 березня під час засідання “бюджетної” комісії.

Текст звернення під час комісії був дещо підкоригований

“В умовах такої боротьби за місце секретаря є загроза того, що місто порине в умови хаосу, адже депутати міської ради не знайдуть спільної мови між собою”, – сказав Андрій Покровський.

Він додав, що в цій ситуації цілком можливо, що проведення позачергових виборів міського голови буде відтягуватися в меркантильних інтересах політичних фракцій у Луцькраді.

“Я хочу займатися в міській раді господарськими питаннями, а не політикою”, – сказав Андрій Покровський.

Тому, на думку депутата, єдиний шлях виходу із цієї патової ситуації – якомога швидке проведення позачергових виборів Луцького міського голови.

“Це дозволить стабілізувати та нормалізувати роботу Луцької міської ради під керівництвом нового, законно обраного очільника міста”, – додав Андрій Покровський.

Відповідно, депутат запропонував колегам з депутатського корпусу підтримати проект рішення і звернутись до Верховної Ради з пропозицією розглянути питання призначення позачергових виборів Луцького міського голови та визначити строк їх проведення.