На Волині вибори в ОТГ

Децентралізація – реформа номер один для України. Адже, створивши заможні громади, які самі розпоряджатимуться власними коштами та прийматимуть доленосні рішення, ми зможемо збудувати сильну Україну.
“Волинь займає передові позиції щодо впровадження реформи, оскільки багато ОТГ вже успішно працюють та показують хороші результати. Статистичні показники, відкриті садочки, ЦНАП, відремонтовані дороги, які до цього роками не бачили асфальту, – усе це показник того, що реформа працює”, – зауважив голова Волинської територіальної організації партії Блок Петра Порошенка “Солідарність” Роман Романюк.
Тож вибори ще до п’яти громад відбудуться 30 квітня цього року. Так, місцеву владу обиратимуть у Колодяжненській, Заборольській, Вишнівській, Забродівській та Самарівській громадах. Ми братимемо активну участь у виборах, вже є достойні кандидати, які зможуть представляти інтереси громад та працювати задля розвитку краю.
Відповідне рішення було прийняте вчора, 17 березня під час з’їзду партії.
З’їзд партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» ухвалив рішення про участь місцевих організацій партії у позачергових виборах сільських, селищного та міського голів 30 квітня 2017 року,а також у перших виборах депутатів сільських, селищних, міських рад об’єднаних територіальних громад і відповідних сільських, селищних, міських голів 30 квітня 2017 року.