На Волині відкрили ще один новенький дитячий садочок

Усі розуміють – діти наше майбутнє,  зважаючи на процес децентралізації, який відбувається в Україні, то більший акцент робиться на розток громад, а відповідно покращення рівня життя сільського населення. Тож 3 березня на Волині стало на один довгобуд менше, свої двері гостинно відкрив садочок «Журавлик» у  селі Колодяжне Ковельського району.

img_4301

Двадцять років у селі не було дитсадка, тож ціле покоління виросло не відвідуючи навчального закладу, однак відтепер вони можуть привести у ДНЗ вже свою малечу. Ще у 2013 році розпочалося будівництва дитсадка у Колодяжному. Однак, буремні часи, військові дії на Сході та складна економічна ситуація завадила завершити почате. Однак уже сьогодні, завдяки наполегливій роботі голови ОДА Володимира Гунчика спільно з головою ковельської РДА Віктором Козаком та державній політиці  вдалося профінансувати роботи на суму понад 8,5 мільйонів гривень.

img_4305

На свято до дітей завітало чимало гостей. Серед них й голова Волинської обласної організації партії Блок Петра Порошенка «Солідарність» Роман Романюк, народний депутат України від Блоку Петра Порошенка Дмитро Лубінець та делегація зі Сходу, яка перебувала на Волині з метою перейняти досвід у сфері децентралізації та подальшій роботі  об’єднаних територіальних громад.

img_4327

«Я щасливий, що у цей непростий час наші діти зможуть зайти у садочок і відчути себе господарями в ньому. Нехай у «Журавлику» постійно лунатиме дитячий сміх», – зауважив Володимир Гунчик.

img_4358

Приєднався до вітань й народний депутат України Дмитро Лубінець. За його словами тільки спільна робота дає результат, а те, що у такі складні часи будуються нові садочки та школи – приклад ефективного державного управління.

img_4341

До слова, роботи з будівництва виконував ТзОВ «Житлобуд 2», керівником якого є депутат Волинської обласної ради з фракції «Солідарність» Леонід Стефанович. Він зазначив. Що відчуває неймовірне щастя, коли здає саме такі об’єкти, які збудовані для нашого майбутнього.

img_4367

Подякували присутнім й самі вихованці закладу, підготувавши невеличку віршовану програму.

img_4438

Саме їм офіційно передали символічний ключ від дитсадка.

img_4405