У Іваничівському районі протестують селяни

В Іваничівському районі селяни нарікають на лісників, мовляв через їх роботу руйнуються дороги та може впасти міст. Про це йшлос під час сходів селян с.Самоволя.

img_4191

В с.Самоволя , Іваничівського району, жителі перекрили дорогу для важкових автомобілів. Які через сільську асфальтовану дорогу вивозили деревину з лісового масиву. Ініціаторами блокування дороги стали депутати Павлівсикої ОТГ від Партії БПП «Солідарність» Оксана Ткачова та Людмила Косик. Вони ініціювали сходи селян, на які запросили лісничого Павлівського лісництва та голову Павлівського ОТГ Андрія Сапожника. На сходи села також прибув депутат районної ради від БПП «Солідарність» Микола Холмецький.

img_4189

Під час розмови з’ясувалося, що рубка лісу планова і вивозка необхідна. Основною проблемою стали два містки, які можуть бути зруйновані під час вивозки деревини. Лісничий з розумінням поставився до даної проблеми і вантаження деревини пообіцяв здійснювати в іншому кварталі, який знаходиться поза межами с.Самоволя біля дороги обласного значення. Опісля сходів селян погрузка здійснювалась на вказаному лісничим місті.