У Ковелі відстоюють права бійців АТО

Фракція «Солідарність» у Ковельській міській раді наполегливо продовжує боротьбу з тіньовими схемами за землі для АТОвців. 20 лютого 2017 року у Ковельському міськрайонному суді отримано перемогу за права ще одного АТОвця– Романа Рибчука.

Нарешті, в суді допитали у якості свідка начальника відділу земельних ресурсів Ковельського виконкому  Вадима Логвінова. Йому було адресовано чимало питань від сторони захисту: «Чи звертався до Вас по даній земельній ділянці Васін? Як Васін дізнався про вільну ділянку? Чому було відмовлено АТОвцю Роману Рибчуку  в наданні дозволу на складання проекту землеустрою?».

Зніяковілий Вадим Логвінов давав на всі питання одноманітну відповідь: «Я діяв згідно законодавства України».

Як же ж ці чиновники у теплих кабінетах читають законодавство, коли у кінцевому результаті страждають люди, що заробили своє право  кров’ю та з ризиком для життя? Необхідно відати належне Захисникам України.

А, ось допитати міського голову Олега Кіндера в суді так і невдалося. В письмовому клопотанні про виклик свідка Кіндера О. на жаль було відмовлено.

Прикро, що АТОвці змушені боротися не тільки на фронті, а й з корупцією у рідному Ковелі. Проте позиція Ковельської «Солідарності» однозначна – допомога учасникам  неоголошеної війни!