Відбірковий тур «Битви талантів» в Оваднівській сільраді

Вібірковий тур шоу «Битва талантів: місто Володимир-Волинський проти району» відбувся у селі Овадне. У ньому взяли участь близько п’ятидесяти учасників з навколишніх сіл.

Наймолодшій учасниці Христині Демчук – п’ять, а найстаршому Іллі Дячуку – 90 років. До складу журі запросили депутата райради, обраного від політичної партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» Олександра Юринця, який представляє інтереси виборців цієї сільради. Тож він щиро вболівав за кожного з учасників, бажаючи, аби це шоу стало першими кроком до великої сцени та визнання. Олександр, будучи педагогом, вважає, що в першу чергу розвивати у сільській місцевості потрібно соціальну сферу, щоб надати необхідну підтримку дітям, молоді та сім’ям.

Серед номерів, що підготували сельчани, в основному вокальні. Проте вистачало й інших талантів – танцюристів, комедійних акторів-початківців, гумористів, декламаторів…

Розпочався конкурс піснею  «Оберіг» у виконанні  дуету у складі  Максима Рихнюка та Людмили Каркушевської, вихованці клубу спортивного бального танцю «Грейс» виконали квік-степ та «Ча-ча-ча», повеселили глядачів гумористи, майстер-клас з виготовлення печива продемонструвала Юлія Фесік, а лялькарка Оксана Саганюк – майстер-клас з виготовлення мотанки.

Найзапальнішим був виступ найстаршого колективу, який цього року відзначатиме своє 45-річчя, – «Оваднівські троїсті музики». У півфінал змагань за рішенням журі вийшли 11 учасників.