У Іваничах ярмаркували, аби допомогти дітям

Депутати фракціїї БПП «Солідарність» Іваничівської районної ради взяли участь у акції-ярмарку «Традицій не забуваємо, про милосердя пам’ятаємо», яка спрямована на підтримку дітей учасників АТО.

Ініціаторами заходу стали депутати Іваничівської райради, в тому числі й обранці від Блоку Петра Порошенка «Солідарність». Так, у ярмарку взяли участь голова фракції БПП «Солідарність» Микола Холмецький, депутати Аня Чипинюк, Руслан Недбайло, Дмитро Кузвєсов, керівник громадської приймальні Марія Фурсєвич.

dsc01814

Працівники закладів культури показали обряд дійства «Зиму проводжаємо, весну зустрічаємо» у виконанні аматорського фольклорного колективу «Горлиця». Під час заходу звучало й чимало патріотичних пісень.

dsc01818

Найменшою учасницею була донька загиблого учасника АТО Валерія Янчука,  Анна, яка заспівала пісню про вишиту сорочку для тата.  Гуртківці виставили на аукціон свої картини. Колектив працівників казначейства – торт, була також продукція, вирощена сільгоспвиробниками. Півня продали за 170 гривень.

Конкурси та розваги для дітей організували працівники дитячої бібліотеки. Було багато охочих позмагатися.

Військові з Володимира-Волинського демонстрували зброю, п’ять видів, якою наші військові воюють на сході. Найбільший інтерес до цього проявляли хлопчаки. Але й дівчатка теж цікавилися.

Своє мистецтво показували юні боксери. А діти були раді спускатися з снігової гірки.

В рамках акції ярмарку була продукція підприємців та різні наїдки та напої, які наготували колективи.

За інформацією видання БУГ