Депутат Валерій Зінкевич: «Чемпіони зростають на дворових та шкільних спортмайданчиках»  

Депутат Володимир-Волинської міської ради від політичної партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» Валерій Зінкевич вже вдруге обраний представляти інтереси громади у окрузі, який фактично складається з восьми п’ятиповерхових будинків. Це ті двори, де його знає кожен виборець, адже своє дитинство обранець провів саме там, ганячи з друзями у м’яча. Його батько – керівник спортшколи, тож любов до спорту у хлопця була, так би мовити, в крові. Зараз, будучи депутатом міської ради, Валерій Зінкевич, зокрема, опікується сферою фізичної культури.

zinkevich

– З настанням сприятливих погодних умов, – розповідає Валерій Олексійович, – продовжимо роботи з облаштування спортмайданчика у дворі будинку по вулиці Ковельській, 101. Приємно, що люди зорганізували для його встановлення очищення територій, прибирання, благоустрій двору. У нас там віддавна був старий спортивний майданчик, на якому, доречі, починав тренування всесвітньо відомий футболіст, гравець збірних СРСР, олімпійський чемпіон 1988 року, заслужений майстер спорту Володимир Татарчук. А таких чемпіонів на сучасних спортивних об’єктах ми виховаємо ще багато.

На окрузі Валерія Зінкевича також розташований навчально-виховний комплекс ЗОШ-ліцей №3, в житті якої він бере активну участь, є головою батьківського комітету школи. На цьому тижні він взяв участь у обговоренні проекту модернізації шкільного спортивного стадіону, який об’єднає у собі футбольне поле зі штучним покриттям, нові волейбольний та баскетбольний майданчики. Таку пропозицію міській владі та керівництву НВК вніс президент Федерації легкої атлетики Волині Володимир Рудюк. Вартість матеріалів та робіт становитиме 1,5 мільйона гривень. Учасники зборів схвально сприйняли представлений проект, але  погодились, що спорудження такого спортивного об’єкту можливе лише за умов співфінансування його з бюджетів усіх рівнів.