Роман Романюк очолив обласний центр зайнятості

Голова Волинської територіальної організації Блок Петра Порошенка «Солідарність» Роман Романюк став керівником Волонського обласного центру зайнятості. Офіційне представлення відбулося 2 лютого.

img_3397

Наразі чимало галузей в Україні реформуються. Не виключення й система, яка працює в напрямку зайнятості населення. Тож наразі багато областей отримують нових очільників Центрів зайнятості. Не стала виключенням й Волинь. Відтепер керуватиме службою тут Роман Романюк, молодий управлінець з чималим стажем роботи.

Представляти нового очільника на Волинь2 лютого приїхав в.о. голови Державної служби зайнятості (Центрального апарату) Валерій Ярошенко. За його словами зараз дуже важливо поєднати молодість та досвід, аби дійсно якісно змінити службу. Також він подякував за багаторічну роботу колишньому начальнику центру зайнятості Раїсі Кучмук.

img_3356

Привітав з призначенням Романа Романюка й голова Волинської ОДА Володимир Гунчик. «Согодні ваша служба повинна працювати над створенням робочих місць», – переконаний він. Окрім того, за словами губернатора велику увагу слід приділяти демобілізованим, аби вони не лишились без роботи сам-на-сам з своїми проблемами.

img_3410

Новопризначений керівник подякував за довіру. Він зазначив, що зараз слід вийти з теплих кабінетів та піти до роботодавців. Роман Романюк переконаний, що центр зайнятості не повинен працювати, як служба з виплати коштів для безробітних. Потрібно стимулювати роботодавців створювати нові робочі місця та підбирати для них професійних працівників.

img_3393

Також він висловив слова вдячності попередниці за те що вона ввела чимало інновацій та зібрала колектив професіоналів.

img_3415