У Ковелі відзначили День Соборності

20 січня року у приміщенн іцентральної районної бібліотеки відбувся тематичний захід з нагоди Дня Соборності. В урочистомузібрані взяли участь голова районної ради член фракції «Блок Петра Порошенка «Солідарність» Андрій Броїло, перший заступник головирайдерж адміністрації Роман Кульцман, депутати районної ради фракції «Солідарність», члени та активісти Ковельської районної організації Партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність».

2_img_1580

На заходівідбулося вручення нагрудних знаків Генерального штабу Збройних Сил України «Учасник АТО» жителям Ковельського району – учасникам антитерористичної операції на Сході.

7_sam_2385

Також відбувся святковий концерт.

100_0844

Окрім того, до Дня Соборності члени Ковельської міської організації “Солідарність” провели акцію інформування ковельчан про День Соборності України. З цією метою у різних місцях Ковеля було розповсюджено партійні газети та роз’яснювали про історію виникнення свята. Цьогоріч Свято пройшло під гаслом:”Стоп Путін! Стоп Війна! Ми проти Агресії”, як солідарність з міжнародною акцією на цю тему.

100_0842