На Волині готуються до Дня Соборності

Представники молодіжного крила Волинського осередку партії Блок Петра Порошенка «Солідарність» зібралися разом щоб виготовити патріотичну символіку, яку 22 січня вони роздадуть охочим лучанам з нагоди відзначення Дня Соборності України.

quuvklyvxqe

Спільними зусиллями молоді активісти виготовляли синьо-жовті банти-обереги, дівчата плели браслети із стрічок кольору українського прапора.

no0xzu6bxoa

«Завжди вірила, що речі зроблені своїми руками і від щирого серця мають якусь особливу енергетику. От і ми старалися вкласти частинку душі у ці браслети та банти, щоб вони дарували людям посмішку. Тим більше, що вироби в кольорах синього неба та жовтого колосся з гордістю носитиме кожен українець» – ділиться своїми думками лідер молодіжного крила партії Ярина Середюк.

omvpei4ppei

 Окрім патріотичних сувенірів, виготовили наші партійці ще й символ дружби і єдності між Сходом та Заходом у вигляді вирізаних із картону відбитків власних рук та серцем посередині. Цей символ передадуть партійним колегам із Краматорська, як знак єднання та братерства.

6zw_fztbflm

«День Соборності – історичний доказ єдності нашої держави. Від Львова до Донецька, від Чернігова до Ялти, від Чернівців до Сум – наша Україна соборна і незалежна! Ми сьогодні – це не окремо Західна і Східна Україна. Ми сьогодні – це єдина держава, єдина нація, яка вірить у мирне та світле майбутнє України», – зауважив член молодіжного крила партії Олександр Новак.

cl2hykzwneg